Fenerbahçe, lideri geçerek lider oldu

Fenerbahçe, lideri geçerek lider oldu

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe lig lideri Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takımın golleri yeni transfer Samatta'dan geldi. Sarı-lacivertli takımın kalecisi Altay ise kurtarışları ile maça damgasını vurdu.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği lig lideri Fatih Karagümrük'ü yeni transferi Samatta'nın golleriyle geçmeyi başardı.

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren goller, 24 ve 68. dakikalarda Mbwana Samatta'dan geldi. Karagümrük'ün tek golünü ise 76. dakikada penaltı vuruşu sonrası Erik Sabo attı. Sabo, 87. dakikada penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Maça Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın performansı damgasını vurdu.

LİDERLİK KOLTUĞU EL DEĞİŞTİRDİ

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 8'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Karagümrük ise 7 puanda kaldı.

Öte yandan Fenerbahçe, kanat transferi için düşündüğü Perotti için oyuncunun kendisinin ardından kulübü Roma ile her konuda anlaştı. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN