Fenerbahçe'den Ferdi Eğilmez'e özür telefonu

Fenerbahçe'den Ferdi Eğilmez'e özür telefonu

Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, Gülen Gözler filminin 'Vecihi' karakteriyle tanıtım yapan Fenerbahçe Kulübü tarafından aranarak, hem özür dilendiğini hem de teşekkür edildiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin yaptığı golcü Papiss Cisse transferinin ardından kulübün resmi Twitter adresinden bir video paylaşıldı. Videoda Cisse, Arzu Film'in 'Gülen Gözler' filminde Şener Şen'in canlandırdığı 'Vecihi' karakterinin yerine montajlanmıştı.

​Bu tweet sonrası Arzu Film'in sahibi Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, "Bu tanıtım hoş tabii ama kulübümüzün bilmesi adına söylüyorum, bu tarz tanıtımlar ya telife ya da izne tabidir. Umarım senarist varisleri ve oyuncular da aynı niyetle davranır ama Arzu Film olarak bizim bir hakkımız varsa ki var, helal olsun diyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN