Fenerbahçeli futbolcu Altınordu ile el sıkıştı

Fenerbahçeli futbolcu Altınordu ile el sıkıştı

PTT 1. Lig ekiplerinde Altınordu, Fenerbahçeli genç kaleci Murat Hocaoğlu ile el sıkıştı.

Kalecileri Tolgahan ve Evren ile sezon sonunda yollarını ayıran Altınordu, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Murat Hocaoğlu'nu renklerine bağlıyor.

İki kulüp arasında bir süredir devam eden görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığı, 21 yaşındaki eldivenin kulübüyle mukavelesini feshettikten sonra Altınordu ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

16-06/21/resized_61622-dbad9d94ekranalintisi.png

Fenerbahçe'nin geçen sezon Çanakkale Dardanelspor'da kiralık forma giyen kalecisi Murat Hocaoğlu, Altınordu ile anlaştı / FOTO: Sosyal Medya

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Altınordu'nun Kayseri Erciyessporlu golcü Üstün Bilgi ile de temasları sürüyor.

Fenerbahçe altyapısında 2005 yılında futbola başlayan 21 yaşındaki Murat, 2013'te aynı kulüpte profesyonel oldu. 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarından Dardanelspor'da kiralık oynayan Murat, bu süreçte 67 kez kaleyi korudu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN