Martin Skrtel'in menajeri şimdi de İtalyanlarla flörtte

Martin Skrtel'in menajeri şimdi de İtalyanlarla flörtte

Savunma kurgusunu sil baştan yapan Fenerbahçe'nin kadrsuna katmak istediği Slovak stoper Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto, İngilizler'in ardından İtalyan dev kulüp Inter'in de devreye girdiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta İngilizler'in "Fenerbahçe ile anlaştı" dediği Martin Skrtel için menajerinden bir açıklama daha geldi.

İngiliz medyasının geçtiğimiz hafta "Fenerbahçe transferi bitirdi" dediği ancak İtalyan medyasının da "Roma'yla anlaştı" dediği Skrtel'de şimdi de Inter'in devreye girdiği belirtildi.

ŞİMDİ DE INTER

Oyuncunun menajeri Karol Csonto, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada "Skrtel için Inter çok ciddi bir seçenek. Her gün konuşuyoruz. Değerlendirmeler yapıyoruz. Mancini mi? Tabii ki çok büyük bir teknik adam. Transfer birkaç gün içinde netliğe kavuşur." dedi.

16-06/21/martin_skrtel-2013

Liverpool, 32 yaşındaki Slovak stoper için 7 milyon pound bonservis bedeli talep ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN