FETÖ’nün taşınmazları 13 milyar lira

FETÖ’nün taşınmazları 13 milyar lira

FETÖ’nün mal varlıklarına bir darbe daha vuruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, örgütün taşınmaz sayısının 2 bin 941 adet, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne intikal eden taşınmaz sayısının ise 2 bin 84 adet olduğunu söyleyerek, “Bütün bunların değeri 13 milyar lirayı geçmiş vaziyette” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bir darbe daha vuruldu. Hain darbe girişiminin ardından FETÖ’nün Türkiye’deki mal varlıklarına tek tek el konuluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, son dönemde de FETÖ ile PKK’nin işbirliği yaptığının çok net olarak ortaya çıktığına dikkat çekti. Son zamanlarda bir itirafçının anlattıklarından bu ilişkinin netleştiğini vurgulayan Özhaseki, FETÖ’nün de cani yüzünün 15 Temmuz’da ortaya çıktığını anlattı.

174 ADET MALA EL KOYULDU

Özhaseki, bu örgütlerle mücadelenin sürdüğüne işaret ederek, şöyle konuştu: “Tapu kadastroya intikal eden bilgiler her gün değişiyor. Arkadaşlarımın dün verdikleri bilgilere göre, hazineye intikal eden bunlara ait taşınmaz sayısı 2 bin 941 adet. Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal eden taşınmaz sayısı 2 bin 84 adet. Ayrıca özel bir ihtimamla, arkadaşlarımızın çabalarıyla durdurdukları, kanun hükmünde kararnamede yer almayan bin 174 adet daha taşınmaza el konuldu.”

Özhaseki, “Bütün bunların değeri 13 milyar lirayı geçmiş vaziyette. İleride ele geçeceklerle nereye doğru varır bilmiyoruz. Bunların vermiş olduğu hasar, PKK ve DAEŞ’in verdiği hasardan daha büyük” dedi. Örgütün yıllarca bu milletin en zeki çocuklarını seçerek zehirlediğini, en cömert zenginlerinin hayırlarını mahvettiğini dile getiren Özhaseki, hayırseverlerin şimdi güzel oluşumlara destek olmakta çekindiklerine işaret etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN