Son dakika! 33 ilde FETÖ'nün TSK ayağına operasyon... 118 asker için gözaltı kararı

Son dakika! 33 ilde FETÖ'nün TSK ayağına operasyon... 118 asker için gözaltı kararı

Son dakika haberi... İstanbul merkezli 33 ilde FETÖ'nün TSK ayağına operasyon düzenlendi. Haklarında gözaltı kararı bulunan 10'u muvazzaf, 108'i ihraç veya emekli 118 askerden 52'si yakalandı.

Son dakika haberi... FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aralarında muvazzafların da olduğu çok sayıda asker için gözaltı kararı verildi.

118 ASKER HAKKINDA GÖZALTI KARARI 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturma kapsamında, örgüt içi haberleşme amacıyla kullanılan ankesör veya sabit hatlardan arananların tespit edilmesi, itirafçı beyanları ve yapılan teşhisler üzerine 10'u muvazzaf, 108'i ihraç veya emekli 118 asker hakkında gözaltı kararı verildi. 

52 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli 33 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, şüphelilerden 52'sini yakaladı. Şüphelilerden 13'ünün yurt dışında olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemelerinin sürdüğü, firari 53 kişinin yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

ANKARA'DA PEŞ PEŞE BASKINLAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da FETÖ'nün Kara Kuvvetleri yapılanmasında yer alan 1 mahrem imam ile 12 astsubay hakkında gözaltı kararı verdi.

FETÖ'nün sivil yapılanması içinde faaliyet gösterdiği belirlenen, ByLock kullanıcısı 15 şüpheli de Ankara'da gözaltına alındı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN