FETÖ'nün yeni kaos planı Nusra!

FETÖ'nün yeni kaos planı Nusra!

Büyükelçi Karlov'u öldüren katilin bağlantıları FETÖ'yü işaret ederken, Nusra teröristi görüntü verilme çabasının yalnızca hedef saptırmak amaçlı olmadığı belirtiliyor. Karar'a bilgi veren güvenilir kaynaklar "FETÖ'nün ülkeyi kaosa sürüklemek için yeni argümanıın Nusra olacağını değerlendiriyoruz" dedi.

HİLAL ÖZTÜRK/ÖZEL HABER

Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastindeki saldırganın daha önce El Kaide bağlantılı olan El Nusra teröristi görüntüsüne bir hedef doğrultusunda hazırlandığı tespiti yapılıyor. Karar'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, FETÖ’nün sosyal medyadan Nusra örgütünü dile getirilmesi ve saldırganın El Kaide teröristi görüntüsü verme çabası yalnızca hedef saptırmak amaçlı değil. FETÖ'nün Türkiye'de kaos çıkartmak için bundan sonra kullanacağı argümanın Nusra örgütü olduğunun değerlendirildiğini belirtildi. Kaynaklar saldırganın Nusracı olma ihtimaliyle ilgili ise “Nusracı olsaydı orada mümkün olduğu kadar çok insan öldürmesi gerekirdi. Üstelik içki servisi yapılan bir etkinlik hiç acımazlar” değerlendirmesi yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN