Bir rant alanı daha! Fırtına Deresi de imara açıldı

Bir rant alanı daha! Fırtına Deresi de imara açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2013 yılında alabalık yavrusu bıraktığı Fırtına Deresi'ni Cumhurbaşkanlığı kararıyla imara açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde Fırtına Deresi kenarında bulunan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı aldı.

6 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararında, Fırtına Deresi kenarında bulunan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı alındığı belirtildi.

ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

Karar metninde "Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi, Merkez Mahallesi'nde bulunan ve ekli listede ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, bölgedeki toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı ihtiyacının karşılanması amacıyla Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27’nci maddesi gereğince karar verilmiştir" ifadeleri yer almıştı. 

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2013 yılında Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'na gittiği sırada yolda aracını durdurmuş, Fırtına Deresi'ne alabalık bırakmıştı.

10.jpg

Dönemin Başbakan'ı Erdoğan "Hayırlı olsun" diyerek alabalık yavrularını Fırtına Deresi ile buluşturmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN