Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un güvenliği arttırıldı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un güvenliği arttırıldı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Elysee Sarayı için güvenlik önlemleri arttırıldı.

Fransız medyasında yer alan ve resmi yetkililere dayandırılan haberlere göre, herhangi bir terör saldırısına karşı Macron'un korumalarına destek olmak için bundan sonra 50 ilave polis Macron'un şehir içindeki temaslarına eşlik edecek.

DEMİR ENGELLER GELDİ

Diğer taraftan araçlı saldırılara karşı kullanmak amacıyla Saray'ın girişinin bulunduğu Faubourg Saint-Honore caddesindeki yola arabaların geçişini engelleyen elektrikli demir engeller yerleştirilmeye başlandığı görüldü.

GÜVENLİK AÇIĞI OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

Bu önlemlerin terör tehdidine karşı alındığı, en son 19 Haziran'da Macron'un aracı Champs-Elysees (Şanzelize) caddesinden geçerken, bir kişinin arabasından inerek Macron'u koruyan jandarmalara müdahale ettiği, bunun da güvenlik açığı olarak değerlendirildiği belirtildi. Başkent Paris'te 13 Kasım 2015'te 130 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların ardından ülke çapında ilan edilen olağanüstü hal devam ediyor.

PARİS/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN