Fransa’da memurlar greve gidiyor

Fransa’da memurlar greve gidiyor

Fransa’da memurlar, hükümetin bazı iş kollarında çalışanların işine son vermesini protesto etmek üzere yarın ülke genelinde grev yapacak.

Fransa’da yarın ülke çapında memurlar grev yapacak. Memur sendikaları tarafından yapılan grev çağrısında, hükümetin iktidara geldiği günden bu yana işten çıkarmalar da dahil il olmak üzere memurlara tanınan bazı hakları yok saymak istemesinin memur sendikalarını harekete geçirdiği belirtildi. Hükümetin bazı iş kollarında azaltmaya giderek çalışanların işine son vermesini protesto etmek üzere yarın ülke genelinde yapılacak greve yaklaşık 5,4 milyon memurun büyük bir kısmının katılması bekleniyor.

Ülke genelinde düzenlenecek greve başta demiryolu çalışanları olmak üzere havalimanı çalışanlarının da katılması nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanması bekleniyor.

İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN