FSM Köprüsü'nde tadilat bitti mi? Ne zaman trafiğe açılacak?

FSM Köprüsü'nde tadilat bitti mi? Ne zaman trafiğe açılacak?

FSM Köprüsü'nde tadilat bitti mi? sorusu günün en merak edilen konularından biri. Köprüdeki çalışmalar tamamlandı. Yol şerit çizgilerinin çekilmesinin ardından köprü bugün (28 Temmuz 2019) trafiğe açılacak. İşte FSM Köprüsü'nde tadilat çalışmalarında son durum...

FSM'de tadilat bitti. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran’dan beri yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyordu. Yol şerit çizgilerinin de çekilmesinin ardından köprü trafiğe açılacak.

FSM'de bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Asya-Avrupa yönü trafiğe kapatılmıştı. Ulaşım diğer istikametten iki şerit gidiş iki şerit geliş olarak gerçekleştiriliyordu.

AKŞAM SAATLERİNDE TRAFİĞE AÇILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki üstyapı ve derz onarım çalışmalarının ikinci etabında çalışmalar tamamlanmış olup bugün saat 18.00’de köprü trafiğe açılacaktır" denildi.

BAKAN TURHAN: KURBAN BAYRAMI'NDAN ÖNCE TAMAMLANACAK

Ulaştırma ve Altyapı BakanıMehmet Cahit Turhan, FSM Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını ve köprünün tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açılacağını söylemişti.

SON BAKIM 2009'DA YAPILMIŞTI

FSM'deki asfalt yenileme çalışması en son 2009 yılında gerçekleştirilmişti. Yol konforu, sürücülerin güvenliği ve köprünün ömrünü sonuna kadar sağlıklı kalabilmesi için gerekli bakım çalışmaları periyodik zamanlarda yürütülüyor.

2019 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arefe Günü 10 Ağustos 2019 Cumartesi

Kurban Bayramı 1. Gün 11 Ağustos 2019 Pazar

Kurban Bayramı 2. Gün 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Kurban Bayramı 3. Gün 13 Ağustos 2019 Salı

Kurban Bayramı 4. Gün 14 Ağustos 2019 Çarşamba

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN