Son dakika! Galatasaray çeyrek finalde

Son dakika! Galatasaray çeyrek finalde

Son dakika haberi... Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'u penaltı atışları ile 7-6 yenerek çeyrek finale çıktı.

Malatya'da oynanan karşılaşmada iki takım da net gol fırsatları yakalayamazken mücadelenin 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlikle sona erdi. 

Maçın 102. dakikasında Umut Bulut'un uzaklardan çektiği şutta golü bulan Malatyaspor, öne geçti: 1-0. 

Karşılaşmanın son anlarında kullanılan serbest vuruşta kafayla topu ağlara gönderen Luyindama, eşitliği sağladı ve maç penaltılara gitti.  

Penaltılarda Malatyaspor'da 8-7 üstünlük kuran Galatasaray, adını bir üst tura yazdırdı. 

g3.jpg

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR 

3. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Linnes'in ortasında kaleyi cepheden gören pozisyonda Emre Akbaba şutunu çekti. Kaleci Ertaç'dan dönen topu Chebake, kornere çeldi. 

29. dakikada ortasahadan aldığı topu ceza alanına kadar taşıyan Adem Büyük, sağ kanattaki Kubilay Kanatsızkuş'u gördü. Bu oyuncunun çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 

33. dakikada Malatya ekibi, gole bir kez daha yaşandı. Adem Büyük'ün ara pasıyla ceza sahası üzerinde topla buluşan Fofana'nın şutu, kaleci Fatih Öztürk'te kaldı. 

39. dakikada, Saracchi ile sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza sahası içine gönderilen topa Diagne dokundu ve Emre Akbaba'ya bıraktı. Kale sahasındaki müsait pozisyonda bulunan Emre'nin vuruşu, üstten farklı şekilde auta gitti. 

g2.jpg

İlk yarının kalan süresinde de gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. 

Karşılaşmanın 65 dakikalık bölümü 0-0 eşitlikle geçilirken oyunda tempo düştü. 

83' Linnes'in ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Emre Kılınç, sağ çaprazdan yaptığı vuruşta Ertaç'ı geçemedi. 

Mücadelenin 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlikle sona erince karşılaşma uzatmalara gitti. 

102' Yeni Malatyaspor, Umut Bulut'un attığı golle 1-0 öne geçti. 

g1.jpg

  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN