Türkiye Kupası son 16 tur maç sonuçları ve özetleri

Türkiye Kupası son 16 tur maç sonuçları ve özetleri

A Spor yayın akışı, merak konusu oldu. A Spor ve ATV'den şifresiz canlı yayın ile ekranlara gelen Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'in sahaya çıktı. Bu sezona özel tek maçlı eleme sistemiyle oynanan turnuvada bu hafta galip gelen takımlar çeyrek finale yükseldi. İşte, Türkiye Kupası maç programı ve maç sonuçları...

Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı yaşandı. Bu hafta oynanan maçların ardından çeyrek finale yükselecek takımlar belli oldu. Tek maçlı eleme sistemine göre oynanan son 16 turu karşılaşmalarında Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de kullanıldı. Süper Lig'in birçok takımının yanı sıra Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da sahaya çıktı. Trabzonspor ise hatırlanacağı üzere son 32 turunda Adana Demirspor'a elenmişti.

TÜRKİYE KUPASI HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası maçları A Spor ve ATV'den canlı yayınla ekranlara geliyor. Önceki yıllarda olduğu gibi kupa maçlarının tamamı şifresiz yayınlanıyor. Geçen sezon finalde Alanyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, 9. kez kupanın sahibi olmuştu.

TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 6. tur (son 16) maç programı ve maç sonuçları şöyle:

12 OCAK 2021 SALI

Bursaspor 0-3 *Antalyaspor (Bursa Büyükşehir)

Sivasspor* 2-1 Adana Demirspor (Yeni 4 Eylül)

Yeni Malatyaspor 1-1 *Galatasaray (Yeni Malatya)

* Tur atladı

13 OCAK 2021 ÇARŞAMBA

Konyaspor* 2-1 Gaziantep FK (Konya Büyükşehir)

Tuzlaspor 1-5 *Başakşehir (Başakşehir)

Beşiktaş* 1-0 Rizespor (İnönü)

* Tur atladı

14 OCAK 2021 PERŞEMBE

Alanyaspor 4-1 BB Erzurumspor (Bahçeşehir Okulları)

Fenerbahçe* 1-0 Kasımpaşa (Şükrü Saracoğlu)

* Tur atladı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN