Galatasaray Radja Nainggolan'ı mı transfer ediyor?

Galatasaray Radja Nainggolan'ı mı transfer ediyor?

Galatasaray Radja Nainggolan'ı mı transfer ediyor? Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen Nainggolan'ın Galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu Inter de Galatasaray'a önerdi.

Galatasaray Radja Nainggolan'ı mı transfer ediyor? Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Radja Nainggolan'ı transfer edeceği iddiaları İtalyan basınının haberi sonrası gündeme geldi. Fernando ve Ndiaye'yi kaybeden Galatasaray orta saha için Nainggolan'ı düşünüyor. 

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; "Inter, Ninja lakabıyla bilinen Radja Nainggolan'ı Galatasaray'a önerdi."

NAINGGOLAN, CONTE KADROSUNDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Kulübüyle 3 yıl daha kontratı bulunan 31 yaşındaki Nainggolan'ın, Conte tarafından kadroda düşünülmediği ve Galatasaray'a kiralanacağı açıklandı. Çin'den gelen teklifleri reddeden deneyimli futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı haberin detaylarında yer aldı.

Öte yandan Nainggolan'ın Seri ile iyi bir ikili olacağı da aktarıldı.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN