Nainggolan kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Haberler hayal ürünü (Son dakika transfer haberleri)

Nainggolan kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Haberler hayal ürünü (Son dakika transfer haberleri)

Galatasaray’ın gündeminde yer alan ve transferi sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından da çok istenilen İnterli yıldız futbolcu Radja Nainggolan ile ilgili haberlerin hayal ürünü olduğu vurgulandı. Peki Nainggolan kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar…

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kadrosunu da güçlendirerek yeni sezon öncesi tüm kulvarlarda başarılı işlere imza atmak istiyor. Gol yolları için İnter devi Nainggolan’ı düşünen sarı-kırmızılılar, bu yönde girişimlerde bulunuyor. Peki Nainggolan kimdir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşındadır? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

NAİNGGOLAN KİMDİR?

4 Mayıs 1988 yılında Belçika'nın Antwerpen kentinde doğan Radja Nainggolan, futbola Belçika ligi ekiplerinden GBA Jugend'de başlamasının ardından sırasıyla G Beerschot U19, Piacenza U19, Piacenza, Cagliari, Roma ve İnter'de top koşturmuştur. Futbol kariyerinde 15 milyon euro bonservis bedeliyle Cagliari'den Roma'ya transfer olan Nainggolan, 2018 yılında da Roma'dan 38 milyon avro karşılığında İnter'in yolunu tutmuştu.

19-07/30/nainggolan-kimdir.jpg

HABERLER HAYAL ÜRÜNÜ

Cagliari Başkanı Guilini, "Nainggolan haberlerini okuyorum ama o şu an Inter'in oyuncusu ve somut bir şey yok. Eğer Inter'den ayrılıp İtalya'da kalmak isterse, Cagliari'den daha iyi yer bulacağını sanmıyorum. Ancak Nainggolan haberlerinin şu an için hayal ürünü olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullandı. İtalya basınında, Nainggolan'ın 4 sezon boyunca formasını giydiği Cagliari'ye dönmeye sıcak baktığı, ve bu sebepten dolayı tercihini Cagliari'den yana kullanacağı iddiaları yer almıştı. Nainggolan'ın eşinin de Cagliari'yi çok sevdiği ve transfer tercihinde bu durumun önemli yer tuttuğu kaydedilmişti. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; ''Ninja, Çin'e gitmeyecek. Yurt dışına çıkarsa Galatasaray olacak ama İtalya'da kalmak istiyor. Cagliari, Sampdoria ve Atalanta'nın ilgisi var. Onun favorisi ise Cagliari. Inter kampından ayrıldı ve en son kız kardeşinin Romanya'daki düğününe gitti. Çok yakın zamanda yeni takımı açıklanacak." Inter'in geçen yaz Roma'dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon 36 maça çıktı ve 7 gol atıp 3 asist yaptı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN