Galatasaray'da Sneijder sevinci

Galatasaray'da Sneijder sevinci

Spor Toto Süper Lig'de 22 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor'la karşılaşacak Galatasaray'da, sakatlığı düzelen Sneijder takımla çalıştı.

 

Spor Toto Süper Lig'de 22 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor'la karşılaşacak Galatasaray'da, Wesley Sneijder sevinci yaşanıyor.

Hollanda Milli Takımı'ndan sakat dönen ve geçen hafta Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Sneijder, bugün yapılan antrenmanda takımla çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

3 İSİM DE TAKIMLA ÇALIŞTI

Sarı-kırmızılı kulübün sağlık heyeti tarafından dün bir dizi teste tabi tutulan Sneijder'in yanı sıra Lukas Podolski, Selçuk Şahin ve Tolga Ciğerci'nin de takımla çalışmasında bir engel oluşmadığı belirtildi.

Galatasaray'da tek eksik, uzun süredir sakatlığı bulunan İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN