Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması öncesi İstanbul Valiliği kararını açıkladı

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması öncesi İstanbul Valiliği kararını açıkladı

İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor taraftarlarının stada girişine izin verdi.

İstanbul Valiliği ve İl Spor Güvenlik Kurulu, kulüp yetkilileri ve stat müdürü ile yaptığı görüşmelerin ardından Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçına bordo-mavili taraftarların da girmesini kararlaştırdı.

Trabzonspor Kulübü'nün başvurusunu değerlendiren İstanbul Valiliği, Galatasaray'ın da görüşünü alarak Trabzonsporlu taraftarların Türk Telekom Arena'daki maçtaki yerini almasını kararlaştırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN