Gelecek Partili Ayhan Sefer Üstün'ün evine silahlı saldırı

Gelecek Partili Ayhan Sefer Üstün'ün evine silahlı saldırı

Son dakika haberi... Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün, Sakarya'daki evine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası kendisini ihbar eden zanlı gözaltına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki evine tüfekle ateş açıldı. 

Saldırı esnasında Üstün ve ailesinin evde olmadığı öğrenildi.

20201208-2-45752216-60437078.jpg

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Şüpheli S.A, saldırı sonrası polisi arayarak kendisini ihbar etti. Ekiplerce gözaltına alınan S.A'nın başka suçlardan da kaydı olduğu bildirildi. 

Öte yandan, açılan ateş sonucu evin giriş katındaki verandanın camlarının kırıldığı görüldü. 

20201208-2-45752216-60437079-1.jpg

PARTİ SÖZCÜSÜ SERKAN ÖZCAN'DAN AÇIKLAMA

Saldırıya ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yapan Parti Sözcüsü Serkan Özcan ise saldırganın kendisini ihbar ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

 

"Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya eski milletvekilimiz Sn. Ayhan Sefer Üstün’ün, Adapazarı’ndaki evine saat 11:30 sularında “silahlı saldırı” düzenlenmiştir.

 

Kendini S.A. olarak tanıtan saldırgan, emniyet kayıtlarına göre geçmişte benzer olaylara karışmış çete suçlarından sabıkası olan ve intihara meyilli bir şahıstır.

 

Saldırı Sn. Üstün’ün komşuları tarafından ihbar edilmiş bunun üzerine olay yerine gelen güvenlik birimlerimiz şahsı gözaltına almıştır. Saldırganın aynı zamanda kendisini ihbar ettiği de anlaşılmıştır.

 

Olay anında Sn.Üstün ve ailesi şehir dışında olduğu için herhangi bir zarar görmemiştir.

 

Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz.

 

Türkiye’de temiz siyaset ve güvenli gelecek ilkesiyle çıktığımız yolda, çetelerin ve yönlendirdikleri kriminal kişilerin korkutmaya ve sindirmeye yönelik bu saldırıları bizleri yıldıramayacak.

 

Sn. Üstün’e tekrar geçmiş olsun diyor, bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz."

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN