Son dakika! İzmir'de Gelecek Partili İl Başkanına silahlı saldırı

Son dakika! İzmir'de Gelecek Partili İl Başkanına silahlı saldırı

Son dakika haberi... Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçiler, otomobili ile seyir halinde olduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu'nun da aracına dün saldırı düzenlenmişti.

Saldırı İzmir Çevreyolu Onur Mahallesi çıkışında meydana geldi. Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, esnaf ziyaretinin ardından otomobiliyle evine dönerken, kimliği belirsiz kişilerin saldırısını uğradı.

Olaydan yara almadan kurtulan İşçilik, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayı Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri, bölgede çalışma yaparken, saldırıda İşçilik'in otomobiline 4 kurşun isabet ettiği belirlendi. 

gelecek5.jpg

İşçilik'in ifadesine göre olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin beyaz bir otomobil ile kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri çevreyolu üzerinde bulunan kameraları incelemeye alarak, saldırıyı yapan kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

gelecek2.jpg

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI DA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI 

Dün Akhisar istikametine seyir halinde olan İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu yönetimindeki otomobil, kavşakta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 28 Aralık akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Kındıroğlu'nun otomobile üç kurşun isabet etmişti.  

gelecek3.jpg

GELECEK PARTİLİ ÜSTÜN’ÜN EVİNE DE TÜFEKLİ SALDIRI DÜZENLENDİ 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün 8 Aralık Salı günü ailesiyle birlikte Ankara'da olduğu sırada Sakarya'daki evine silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Olay sonrası teslim olan şüpheli S.A. mahkemece 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Şüphelinin başka suçlardan da kaydı olduğu öğrenildi.  

gelecek4.jpg

Saldırı sonrası açıklama yapan Üstün “Hanemize saldıran, geçmişi sabıkalı ve sırada infazı olan tetikçinin en ağır cezayı alması için davamızın kararlılıkla takipçisi olacağız” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN