Gelecek Partisi 4 ilçe kongresini daha yaptı

Gelecek Partisi 4 ilçe kongresini daha yaptı

İlk kongresini geçtiğimiz ay Ardahan Merkez ilçede gerçekleştiren Gelecek Partisi, İstanbul, Van, Diyarbakır, Bartın, Konya, Batman gibi illerin ilçelerinde de kongrelerini yapmaya başladı. Bu hafta Ankara’daki ilk kongresini Çankaya ilçesinde gerçekleştiren parti, bugün 4 ilçe kongresini daha yaptı.

Salgın süreci tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından teşkilatlanma ve saha çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, bir yandan da kongre sürecini başlattı. İlk kongresini geçtiğimiz ay Ardahan Merkez ilçede gerçekleştiren Gelecek Partisi, İstanbul, Van, Diyarbakır, Bartın, Konya, Batman gibi illerin ilçelerinde de kongrelerini yapmaya başladı.

Bu hafta Ankara’daki ilk kongresini Çankaya ilçesinde gerçekleştiren parti, bugün 4 ilçe kongresini daha yaptı. Etimesgut, Çamlıdere, Yenimahalle ve Keçiören ilçe kongrelerini Genel Başkan Yardımcıları Nedim Yamalı, Selçuk Özdağ ve Feramuz Üstün’ün de katılımıyla yapan Gelecek Partisi’nde kurucu ilçe başkanları, delegelerin oylarının tamamını alarak görevini sürdürdü.


Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç ve il yönetim kurulu üyelerinin de iştirak ettiği kongrelerde Genel Başkan Yardımcıları da birer konuşma yaparak teşkilatlanma çalışmaları ve kongre sürecine ilişkin bilgiler verdiler. Kongre sonunda seçilen ilçe başkanları da birer teşekkür konuşması yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN