Gelecek Partisi'nden Fikri Sağlar'a sert tepki: Demokrasiyi sindirememiş acizliğin dışa vurumudur!

Gelecek Partisi'nden Fikri Sağlar'a sert tepki: Demokrasiyi sindirememiş acizliğin dışa vurumudur!

Gelecek Partisi, eski CHP milletvekili Fikri Sağlar'ın 'türbanlı hakim' çıkışına çok sert tepki gösterdi. Gelecek Partisi Serkan Özcan "Fikri Sağlar’ın sözleri demokrasiyi ve en temel insan haklarını sindirememiş acizliğin dışa vurumudur" dedi.

Gelecek Partisi, eski CHP milletvekili Fikri Sağlar'ın 'türbanlı hakim' çıkışına çok sert tepki gösterdi. Gelecek Partisi Serkan Özcan "Fikri Sağlar'ın sözleri demokrasiyi ve en temel insan haklarını sindirememiş acizliğin dışa vurumudur" dedi. 

Twitter'dan paylaşım yapan Sağlar "En zehirli ırkçılık, fanatizminin ve cehaletinin farkında olmayandır. Fikri Sağlar’ın sözleri demokrasiyi ve en temel insan haklarını sindirememiş acizliğin dışa vurumudur. Sağlar cehaletiyle yüzleşmenin yolu bütün ırkçılıklardan ülkemizin kurtulmasıdır" ifadelerini kullandı. 

FİKRİ SAĞLAR NE DEDİ?

Eski CHP milletvekili Fikri Sağlar, Halk TV'de katıldığı bir programda 'türbanlı hakim' çıkışı büyük tepki çekti.

"Türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var" diyen Sağlar'a başta iktidar olmak üzere birçok kesim tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN