Gelecek Partisi'nden Soylu'ya Özdağ sorusu: MHP'yi korumayı mı tercih ettiniz?

Gelecek Partisi'nden Soylu'ya Özdağ sorusu: MHP'yi korumayı mı tercih ettiniz?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili tepki: Ülkenin İçişleri Bakanı olarak neden hiçbir kınamada bulunmadınız? Erdoğan’ı ve partinizi ateşe atmak pahasına MHP’yi korumayı mı tercih ettiniz?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili sorular yöneltti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gözel "Ülkenin İçişleri Bakanı olarak neden hiçbir kınamada bulunmadınız?" dedi.

Gözel, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Suni gündemleriniz bitti ise sormak istiyorum” diyerek İçişleri Bakanı’na 5 soru yöneltti:

İşte Gözel’in Soylu’ya yönelttiği sorular:

"Sayın İçişleri Bakanı;

  • Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ’ın uğradığı saldırı hakkında ülkenin İçişleri Bakanı olarak neden hiçbir kınamada bulunmadınız?
  • Organize ve senkronize olduğu ayan beyan ortada olan, hatta bazı MHP’li isimlerin desteklediği ve sahiplendiği saldırıyı, henüz hiçbir delil yok iken neden apar topar “tepkisel” olarak niteleyerek normalleştirmeye ve meşrulaştırmaya çalıştınız?
  • En küçük tıkırtıdan bile darbe iması çıkartırken, Ülkü Ocakları Ankara yöneticisi olduğu ortaya çıkan saldırganın “Erdoğan’ı darbe ile indirmeyi” hedeflediklerini açıkça ifade eden sözlerine neden sessiz kaldınız?

"DEVLET ADAMLIĞI EVVELA MAZLUMLARIN HAKKINI SAVUNMAKTIR"

Öncelikle kıymetli validenize sarf edilen ahlaksız ifadeleri şiddetle kınıyoruz. Maalesef bu ülkede bu tür sözlü saldırılara maruz kalan yalnızca sizin anneniz değil. Birçok kadın, birçok anne, birçok eş, birçok evlat bu ahlaksızlıklara günbegün maruz kalıyor. Devlet adamlığı odur ki, yalnızca yakınlarının değil, evvela kimsesizlerin, mazlumların, hakkını savunacak kudreti olmayanların hukukunu korusun.

  • Neden bugüne kadar bütün bu ahlaksız saldırılara sessiz kalırken, tam da böyle bir zamanlama ile parti içi bir tartışmanın fitilini ateşleyerek gündemi değiştirme çabasına girdiniz?
  • Savcılar tehdit edilirken, gündemdeki saldırı olayları ve yargı tartışmalarıyla oklar MHP’ye yönelmişken bu okların yönünü neden kendi kabinenizdeki Adalet Bakanı’na çevirdiniz?
  • Özetle; Erdoğan’ı ve partinizi ateşe atmak pahasına MHP’yi korumayı mı tercih ettiniz?

Bu soruları 83 milyonun İçişleri Bakanı olmanız sebebiyle size yöneltiyor ve 83 milyon adına sizden cevap bekliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN