Göçmenler kutup ayısı taşıyan kamyonla İngiltere'ye gitmeye çalıştı

Göçmenler kutup ayısı taşıyan kamyonla İngiltere'ye gitmeye çalıştı

Fransa'da bir grup göçmen, İngiltere'ye giden bir kamyona saklanarak bu ülkeye giriş yapmak istedi. Ancak yol arkadaşları bir kutup ayısıydı...

Fransa'nın Calais kentinde bir grup göçmen, bir kutup ayısının taşındığı kamyona binerek İngiltere'ye geçmeye çalıştı. Kamyonun hareket etmesinden bir süre sonra yakalanan göçmenler, ayının kamyon kasasındaki bir kafesin içinde olması nedeniyle olaydan yara almadan kurtuldu.

Kutup ayısının, Moskova hayvanat bahçesinden İngiltere'deki Yorkshire Vahşi Yaşam Parkı'na götürülen Nissan adlı bir hayvan olduğu belirtildi.

15-10/15/141015-france-polar-bear-nissan-migrant-refugees-on-lorry-calais-credit-yorkshire-wildlife-park-adaptive-comp-1-736x414-1444898143.jpg

Fransa'daki göçmenler, İngiltere'ye geçebilmek için pek çok yola başvuruyor. İngiltere' ile Fransa'yı deniz altından birbirine bağlayan Manş Tüneli'nde, zaman zaman kaçak göçmenlerin girmesi nedeniyle tren seferleri durduruluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN