Goo Hara kimdir? Güney Koreli şarkıcı evinde ölü bulundu!

Goo Hara kimdir? Güney Koreli şarkıcı evinde ölü bulundu!

Güney Koreli K-Pop şarkıcılarından gelen art arda ölüm haberleri hayranlarını derinden sarstı. Geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunan ancak daha sonra hayranlarından özür dileyen Goo Hara evinde ölü bulundu. Geçen ay da Güney Koreli kız grubu f(x)'in eski üyesi 25 yaşındaki şarkıcı Sulli evinde ölü bulunmuştu. Peki Goo Hara kimdir? İşte detaylar...

Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu Goo Hara evinde ölü bulundu. Geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunan Hara daha sonra hayranlarından özür dilemişti. 28 yaşındaki K-pop grubu Kara'nın eski üyesi Goo Hara K-Pop'ın (Güney Kore kökenli pop müziği) tanınmış isimlerinden biriydi.

Goo Hara'nın nasıl öldüğü hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Ölüm haberini alınca yasa boğulan hayranları Goo Hara'nın 1.5 milyon takipçili Instagram hesabında taziye mesajlarını paylaştı. 

19-11/24/goo-hara-3.jpg

GOO HARA KİMDİR?

Goo Hara. Goo Hara (d. Ocak 13, 1991) Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu. Daha çok eski üyesi olduğu güney koreli k-pop grubu KARA tarafından bilinir. 2011 yılında DSP Media tarafından Yong Jun-hyung ile çıktıkları açıklandı. 27 mart 2013 yılında Cube Entertainment ve DSP tarafından Hara ve Jun-hyung ayrıldığı açıklanmıştı.

GEÇTİĞİMİZ AY DA ŞARKICI SULLİ İNTİHAR ETMİŞTİ

Geçen ay diğer bir Güney Koreli kız grubu f(x)'in eski üyesi 25 yaşındaki şarkıcı Sulli evinde ölü bulunmuştu.

19-11/24/sulli.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN