Güldür Güldür Naime kimdir? Ecem Erkek kaç yaşında ve nereli?

Güldür Güldür Naime kimdir? Ecem Erkek kaç yaşında ve nereli?

Naime, Güldür Güldür Show'un en sevilen karakterlerinden biri haline geldi. Canlandırdığı Naime karakteriyle sempati toplayan Ecem Erkek hakkında "Kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?" soruları merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Güldür Güldür Show'un yeni karakterlerinden Naime izleyenlerin sempatisini topladı. Sevilen karaktere hayat veren Ecem Erkek hakkında "Ecem Erkek kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?" gibi soruların yanıtı merak edildi.

ECEM ERKEK KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR?

Ecem Erkek 24 Haziran 1989'da Ankara'da doğdu. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalını kazandı ve 2015 yılında mezun oldu.

19-11/13/guldur-guldur-naime-3.jpg

LİSEDEN SONRA OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİ

Liseyi bitirdikten sonra oyuncu olmaya karar veren Ecem Erkek 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvar'ında Tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda Diksiyon Eğitimi aldı.

Ecem Erkek 2009 yılında ise Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yaptı.

ECEM ERKEK'İN İLK DİZİSİ: HAYAT SIRLARI

2017 yılında Hayat Sırları isimli diziyle televizyon dünyasına giriş yapan oyuncu, Güldür Güldür Show'ta halen Naime karakterini canlandırıyor.

19-11/13/guldur-guldur-naime-2.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN