19 yaşındaki Asiye Atalay silahla vurularak katledildi

19 yaşındaki Asiye Atalay silahla vurularak katledildi

Esenler'de Asiye Atalay ismindeki 19 yaşındaki genç kadın sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Katilin, bir süredir genç kadını takip ederek rahatsız ettiği belirtildi. Öte yandan Asiye'nin öldürüldüğü ana ilişkin görüntülere yayın yasağı getirildi.

İddiaya göre, Esenler'de yaşayan 19 yaşındaki Asiye Atalay, bir süredir saplantılı bir kişi tarafından rahatsız ediliyordu. Dün, Asiye Atalay'ın yolunu kesen ve rahatsız eden bu şahıs, silahını çekti ve kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu. 19 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Asiye Atalay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Asiye Atalay'ı öldürdüğü belirlenen 25 yaşındaki Ümit K., arama çalışmaları sonucunda yakalandı. Ümit K.'nin Arnavutköy'de saklandığı evde yakalandığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜLERE YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

19 yaşındaki Asiye Atalay’ın öldürülme anına ilişkin görüntülere Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından yayın yasağı getirildi. Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği yayın yasağı kararında, “Gerek müteveffanın hatırası, gerekse yakınlarının içine düşebileceği ruhsal çöküntü nazara alındığında öldürülme anına ilişkin görüntülere yayın yasağı getirilmesine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

SADECE NİSAN AYINDA 24 KADIN CİNAYETİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun paylaştığı verilere göre, sadece nisan ayında 24 kadın erkekler tarafından katledildi, 16 kadının ölümü ise şüpheli bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN