Sokak ortasında öldürülmüştü! Asiye'nin katili tutuklandı

Sokak ortasında öldürülmüştü! Asiye'nin katili tutuklandı

Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay'ı katleden Ümit Karakoyun'un emniyetteki işlemleri tamamlandı. Saldırgan adliyeye sevk edildi. Katil zanlısının ilk ifadesinde, ''Beni aldattığını düşünüyordum. Olay sırasında karşılaşınca bu durumu ona sordum. Kabul etmedi. Aramızda başlayan tartışma sonucu bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra oradan kaçtım" dediği ortaya çıktı. Katil zanlısı 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

İstanbul Esenler'de yaşayan 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay saplantılı bir kişi tarafından rahatsız ediliyordu. O kişi, dün Asiye Nur Atalay'ın yolunu kesti. Aralarında bir süre tartışma yaşandı. Silahını çeken saldırgan kaçmaya çalışan Asiye Nur Atalay'ı silahla başından vurdu.

19 yaşındaki Asiye hayatını kaybetti. Asiye Nur Atalay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı. Asiye Nur Atalay'ın sosyal medyadaki 'Belki Başka Hayatta' yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

Saldırganın Asiye Nur Atalay yere yığıldıktan sonra koşarak uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Asiye Nur Atalay'ın öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Atalay'ı 25 yaşındaki Ümit Karakoyun’un öldürdüğü belirlendi.

ARKADAŞI YAŞANANLARI ANLATTI

Asiye Nur Atalay'ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.'nin ifadesine başvuruldu. E.Y.'nin ifadesinde, "Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit K. geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye'nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim" dediği öğrenildi.

SAKLANDIĞI EVE BASKIN YAPILDI

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı öldürdüğü belirlenen 25 yaşındaki Ümit Karakoyun’un olay yerinden kaçtıktan sonra Arnavutköy'de bir eve saklandığı ortaya çıktı. Ümit Karakoyun’un saklandığı eve baskın yapan polis ekipleri Ümit Karakoyun gözaltına aldı. Olayı anlatan ev sahibi Ç.E., Ümit K. ile beraber başka kişilerin de geldiğini söyledi. Ümit Karakoyun’un olayda kullandığı silah, evde bir koltuğun arasına saklanmış şekilde bulundu.

16 SUÇ KAYDI VAR

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı.

İLK İFADE

Öte yandan şüpheli Ümit K.'nın kendisini yakalayan polislere olayı kıskançlık yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin "Onu çok kıskanıyordum. Beni aldattığını düşünüyordum. Olay sırasında karşılaşınca bu durumu ona sordum. Kabul etmedi. Aramızda başlayan tartışma sonucu bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra oradan kaçtım" dediği belirtildi.

TUTUKLANDI

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı öldüren Ümit Karakoyun 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN