3 ay sonra emekli olanlar yaşadı! Müracaat için kritik tarih açıklandı: Hem maaş hem de...

3 ay sonra emekli olanlar yaşadı! Müracaat için kritik tarih açıklandı: Hem maaş hem de...

Milyonlarca emekli adayı bu haberi bekliyordu! 3 ay sonra emekli olacaklar havalara uçacak! Müracaat için kritik tarih duyuruldu! Hem emekli aylığı alacaklar, hem de...

Milyonlarca emekli adayını heyecanlandıran haber geldi! 2023 Aralık ayına kadar emeklilik başvurusu yapmayanlar, 3 ay sonra iki ödeme birden alacaklar!

EMEKLİLİK BAŞVURUSUNU O TARİHTE YAPIN

emekli2.jpeg

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emekli adayları için kritik tarihe dikkat çekerek açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, emeklilik başvurusunun 2024 Ocak ayında yapılmasının daha büyük avantajlar sunacağını belirtti.

HEM EMEKLİ AYLIĞI, HEM DE KIDEM TAZMİNATI

emekli3.png

2023 Aralık ayı sonuna kadar emeklilik başvurusunda bulunmayanlar, 2024 Ocak ayında başvurarak daha hem emekli aylığı hem de kıdem tazminatından faydalanabilecekler.

Konuyla ilgili X hesabından paylaşımda bulunan Erdursun, "2023 aralık ayına kadar emeklilik müracaatında bulunmayıp 2024 ocak ayında emeklilik için müracaatta bulunmak emekli aylığı ve kıdem tazminatı açısından daha avantajlı olacak..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN