5-6 Şubat'ta bileti olanlar dikkat! Uçuşlar hava engeline takıldı! Seferler tek tek iptal ediliyor

5-6 Şubat'ta bileti olanlar dikkat! Uçuşlar hava engeline takıldı! Seferler tek tek iptal ediliyor

Kara kış yüzünü gösterirken uyarılarda peş peşe geliyor. Zorlu hava şartları nedeniyle valiliklerden açıklamalar yapılırken birçok uçak seferinin de iptal edildiği duyuruldu. 5-6 Şubat 2023 tarihinde uçuşu bulunan vatandaşlar seferleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

5-6 Şubat 2023 tarihinde uçuşu bulunan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi. Birçok kentte kar yağışı etkisini gösterirken firmalardan da açıklamalar geldi. Vatandaşlar hangi uçuşların iptal edildiği hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


UÇUŞLAR TEK TEK İPTAL EDİLDİ


AKOM ve Valilikler tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Birçok kentte kara kış yüzünü gösterirken kar yağışının da şiddetli olacağı duyuruldu. Yapılan açıklamalar kapsamında Türk Hava Yolları Zorlu hava koşulları nedeniyle 238 Uçuşun iptal edildiğini duyurdu. 5-6 Şubat 2023 tarihinde yapılacak toplam 238 uçuş iptal edildi. İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkileyeceği söylenirken uçuşlarında iptaline karar verildi.

thy-kar-yagisi.jpg


TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞLARI İPTAL ETTİ


Türk Hava Yolları zorlu hava şartları nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı. AKOM ve valilikler tarafından yapılan açıklama kapsamında kar yağışının İstanbul'da etkili olacağı belirtildi. Konu hakkında bir açıklama yapan THY şu sözleri dile getirdi:
“İstanbul Havalimanından kalkacak ve İstanbul Havalimanı'na varacak 238 sefer iptal edildi. 72 tanesi iç hat, 166 tanesi dış hatlarla ilgilidir. Hava durumu tahminlerine göre iptal sayıları daha da artacak. Misafirlerin uçuşlarıyla ilgili güncel bilgileri uçuş sorgulama ekranına girip uçuş ve parkur bilgilerini yazarak öğrenebilirler.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN