6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta zorlandılar: Gökyüzündeki değişim şoke etti

11 ili büyük yıkıma uğratan, 50 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine ve 107 bini aşkın kişinin yaralanmasına neden olan 6 Şubat depremlerine dair yeni görüntü ortaya çıktı. Hatay'da deprem anında yaşanan paniği gözler önüne seren videoda, benzin istasyonundaki işçiler ayakta durmakta güçlük çekti. Videoda gökyüzünde yaşanan değişimler dikkat çekerken felaketin büyüklüğü yeniden hatırlandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Hatay’da 25 bine yakın kişi yaşamını yitirdi. Depremin etkisiyle onlarca bina yıkılırken binlerce bina da hasar aldı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin yıl dönümünün yaklaştığı bu günlerde deprem anına ait yeni görüntü ortaya çıktı.

8574473.jpg

Belen ilçesi Kıcı mevkiinde bir benzin istasyonuna ait güvenlik kamerası görüntülerinde deprem anında iş yeri çalışanlarının dışarıya kaçtığı ve ayakta durmak için birbirlerine tutundukları görüldü. Görüntülerde gökyüzündeki değişim dikkat çekti.

8574474.jpg

İnsanların ayakta bile durmakta güçlük çektiği görüntüler felaketin boyutunu yeniden gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN