60 yaşında küçüklerin dikkatine! Farklı kadrolarda 154.000 personel alımı yapılacak! Başvurular İŞKUR'dan!

60 yaşında küçüklerin dikkatine! Farklı kadrolarda 154.000 personel alımı yapılacak! Başvurular İŞKUR'dan!

Binlerce güncel iş ilanının yayınlandığı İŞKUR, yeni ilanları ile vatandaşların dikkatinde yer alıyor. İŞKUR üzerinden 154.599 yeni personel alımı yapılacağı belirtilirken detaylarda tek tek açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İş arayan milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren İŞKUR yeni ilanlarını yayınladı. Yayınlanan son ilan kapsamında 154.599 personel alımı yapılacağı belirtilirken alımların hangi kadro ve branşta yapıldığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Farklı kurum ve departmanlarda yapılacak alımlar için 18 yaşını doldurmuş ve 60 yaşından küçük kişilerin başvuru yapabileceği aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İŞKUR YENİ İLANLARINI YAYINLADI

Farklı kurum ve kadrolarda yapılacak personel alımları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yayınlanan ilan kapsamında 154.599 personel alımı yapılacağı belirtilirken adayların 18 yaşından büyük ve 60 yaşından küçük olması şartı isteniyor. Adayların özgeçmişleri ile başvuru yapması gerektiği belirtilirken e-devlet sistemi üzerinden ya da İŞKUR şubeleri ve internet şubesi üzerinden başvuru işlemlerinin yapılabileceği aktarıldı.

iskur-odeme.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR aracılığıyla yapılacak personel alımları kapsamında adaylardan belirli şartlar istenmektedir. Şartları sağlayan 154.599 kişi iş başı yapacak. Yayına ilan kapsamında adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

iskur-personel-alimi.jpg​​​​​​​

  • En az ilkokul mezunu olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşından büyük ve 60 yaşından küçük olması,
  • Herhangi bir kurumdan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almaması,
  • Görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmaması
  • Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçları gibi herhangi bir suçtan mahkum olmaması şartları isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN