AB Türkiye Delegasyonu'ndan orman yangını mesajı

AB Türkiye Delegasyonu'ndan orman yangını mesajı

AB Türkiye Delegasyonu, orman yangınlarıyla ilgili mesaj paylaşarak, "Türkiye’nin farklı yerlerinde meydana gelen orman yangınlarından derin bir üzüntü duyuyoruz. Avrupa Birliği Türkiye’nin acısını paylaşıyor" ifadelerine yer verdi.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu, Türkiye'nin güney kesiminde meydana gelen orman yangınlarına ilişkin Twitter'dan paylaşımda bulundu.

"AVRUPA BİRLİĞİ, TÜRKİYE'NİN ACISINI PAYLAŞIYOR"

Delegasyon, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız; cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz" mesajını alıntılayarak, şu mesajı paylaştı:

"Türkiye’nin farklı yerlerinde meydana gelen orman yangınlarından derin bir üzüntü duyuyoruz. Yangınlarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı, yangını söndürmek için mücadele eden ekiplere kolaylıklar diliyoruz. Avrupa Birliği Türkiye’nin acısını paylaşıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN