Acı haberi Müge Anlı hayranlarıyla paylaştı! Herkes gözyaşlarına boğuldu

Acı haberi Müge Anlı hayranlarıyla paylaştı! Herkes gözyaşlarına boğuldu

Ekranların reyting rekortmeni Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara geri döndü. Milyonların severek ve büyük bir ilgiyle takip ettiği Tatlı sert programında Müge Anlı, geçtiğimiz sezonda işlediği o olay ile ilgili acı haberi paylaştı...

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yaptı. Müge Anlı ilk program gününde, geçtiğimiz sezon işlediği Döndü Boztepe olayıyla ilgili şaşırtan açıklamalara yer verdi. Programın yeni sezonunda işlenen Döndü Boztepe olayı herkesi gözyaşlarına boğdu.

Afyonkarahisar'a bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan 78 yaşındaki Döndü Boztepe 6 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde ayrıldığı evine geri dönmemişti. Boztepe'nin ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istemişti. Stüdyoda Boztepe ile ilgili olarak birçok farklı iddia ortaya atılmıştı.

64f5aec14e3fe00f68ec039f.webp

ACI HABERİ MÜGE ANLI HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI! HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

78 yaşındaki Döndü Boztepe ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, kayıp kadına ait odunluktan kötü koku geldiğine dair bilgi paylaştı. Bu bilgiden sonra yapılan çalışmada odunluktaki kötü kokunun sebebi hayvan dışkısı değil kemik parçaları çıktı.

64f5aec14e3fe00f68ec03a1.webp

Müge Anlı, saman depolamak üzere girilen ahırda kemik parçaları bulunduğunu söyledi. Bulunan kemikler DNA incelemesi için laboratuvara gönderildi. Bu gelişmeyle cinayet ihtimali de güçlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN