Adalar Belediyesi soruşturmasında 39 şüpheli adliyede

Adalar Belediyesi soruşturmasında 39 şüpheli adliyede

Adalar Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat'ın da bulunduğu 39 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Adalar Belediyesi'ne yönelik 19 Haziran'da operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan 39 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat da gözaltına alınan isimler arasında yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN