Adnan Oktar davasında yeni gelişme: 4 kişi tahliye edildi

Adnan Oktar davasında yeni gelişme: 4 kişi tahliye edildi

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik yürütülen davada mahkeme ara kararını açıkladı. Davada Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir ve Dilşad Kurt tahliye edildi.

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen davada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya üçüncü günde devam edildi.

Duruşmaya 8 tutuklu sanık Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. 2 tutuklu sanık ise mahkemeye getirildi.

Avukat beyanları alındıktan sonra mahkeme ara kararını açıkladı.

4 KİŞİYE TAHLİYE

Mahkeme ara kararında Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Pınar Demir, Dilşad Kurt'un tahliye edilmesine karar verdi. Adnan Oktar, Aslı Efeoğlu, Elvan Şahin, Emine Mine Kalça, Ferhunde Eda Babuna, Meltem Arıkan Daban'ın ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Duruşma 10-11-12 Temmuz tarihine ertelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN