AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim?

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim?

Evren Dinçer kimdir? Ne iş yapıyor? AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim? 2019 yerel seçimleri için hazırlıklar tam gaz devam ederken CHP'nin de pek çok belediye başkan adayını bu gün açıklaması bekleniyor. 2019 tarihinde yapılacak seçimler için AK Parti Belediye Başkanı adaylarının bir çoğunu geçen hafta açıklamıştı. Erdoğan'ın bu gün 14 belediye başkan adayını daha açıkladı. Aksaraylı seçmenler kendi şehirlerinde hangi partinin kimi aday göstereceğini merak ediyor. İşte AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim? Evren Dinçer kimdir? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtı ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayları...

Evren Dinçer kimdir? Ne iş yapıyor?  AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim? sorusu bu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti belediye başkan adaylarının bir kısmını geçen hafta açıklamıştı. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adaylarından 12'sini bu gün açıklayacak. 31 Mart Yerel Seçimler için Belediye Başkan adaylarının açıklanmasına bu gün de devam edilecek. Bu gün CHP 'nin belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Aksaraylı vatandaşları kendi bölgelerinde kimlerin hangi partilerden aday olacağını merak ediyor. İşte AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim? Evren Dinçer kimdir? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtı ve  AK Parti belediye başkan adayları hakkındaki son dakika haberleri...

 AK PARTİ AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? 

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı kim olacağı bu gün belli olacak. AK Parti belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. 2019 yerel seçimler için partilerin hazırlıkları hız kazandı. AK Parti Isparta Belediye Başkan adayının bugün açıklanması bekleniyor. AK Parti Aksaray belediye başkanı açıklanır açıklanmaz detayları haberimizde bulabilirsiniz.

18-12/06/ak-parti-aksaray-belediye-baskan-adayi-kim.jpg

AK PARTİ ADAYI EVREN DİNÇER Mİ OLACAK? 

31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde adaylar netleşmeye başlarken AK Parti Aksaray belediye başkanlığı için adayını Evren Dinçer olarak belirledi. 

EVREN DİNÇER KİMDİR? 

1981'de Aksaray'da dünyaya gelen Evren Dinçer ilk,orta ve lise eğitimini Aksaray'da tamamladıktan sonra lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde,Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde , insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı. Doktora eğitimine de Ankara Üniversitesi , İnsan kaynakları Yönetimi bölümünde devam ediyor.

Evren Dinçer, 10 şubat 2017 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı görevine atandı. Aksaray'ın yerlilerinden olup,Aksaray Belediyesi'nden emekli Mustafa Dinçer'in çocuğu olan Evren Dinçer 8 Temmuz 2018 tarihinde Aksaray'da yapılan düğün merasiminde Merve Anamur ile dünya evine girdi.

AKSARAY NEREDE?

Aksaray Türkiye’nin iç Anadolu bölgesinde yer alan bir ildir. Aksaray’ın komşuları şu şekildedir;

Kuzeyinde Ankara ve Kırşehir
Batısında ve güneyinde Konya
Güneydoğusunda Niğde
Doğusunda Nevşehir
bulunmaktadır.

Türkiye’nin 68. ili olan Aksaray şehrinin nüfusu 377.500’dür. (2011 yılı nüfus sayımına göre). Aksaray’ın yüzölçümü 7626 kilometrekaredir. Aksaray il olarak toplamda 7 adet İlçe, 39 adet belediye ve 151 adet köyü vardır.

Aksaray  ilinin ilçeleri ise şöyle;

Aksaray (merkez) (merkez ilçe)
Ağaçören
Güzelyurt
Sarıyahşi
Eskil
Gülağaç
Ortaköy

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN