AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit istifa etti

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit istifa etti

AK Parti Sakarya Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, dört senedir yürüttüğü görevinden istifa etti. Yavuzyiğit, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

AKP Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yavuzyiğit, istifa karar almasına ise ‘yorulduğunu’ gerekçe gösterdi.

AK Parti'de istifalar, 2023 seçimleri öncesi gelmeye devam ediyor. Seçime çok az bir süre kalmışken AK Parti'de birçok kez istifa depremi yaşanırken, il ve ilçe teşkilatından gelen ‘istifa’ haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Sakarya Karasu'da ilçesinde dört senedir ilçe Başkanlığı görevine devam eden Hasan Yavuzyiğit, 'yorulduğunu’ açıklayarak görevinden istifa etti.

SEBEBİ YORGUNLUK

Yavuzyiğit, resmi sosyal medya hesabından istifası ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün itibarı ile dört yıldır onurla ve gururla sürdürdüğüm AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı görevimden yorgunluk nedeniyle oluşan sağlık sorunlarından dolayı affımı talep ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. 12 yıl boyunca çeşitli kademelerinde görev yaptığım partime, dava ve yol arkadaşlarımıza desteğim koşulsuz bir şekilde devam edecektir. Bu süreçte başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan Yardımcımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve teşkilatımızdaki dava arkadaşlarıma şahsıma duydukları güven ve verdikleri sorumluluk için teşekkür ederim.”

istifa-1-yaqt.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN