'Seçilmişleri dikkate almıyorlar' diyerek istifa etmişti: Kanar AK Parti'den CHP'ye geçti

'Seçilmişleri dikkate almıyorlar' diyerek istifa etmişti: Kanar AK Parti'den CHP'ye geçti

Geçtiğimiz Nisan ayında AK Parti'den istifa eden Şanlıurfa Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, CHP'ye geçti. Kanar'a rozetini CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu taktı.

Şanlıurfa Viranşehir Meclis Üyesi Münir Kanar, geçtiğimiz Nisan ayında 'Hiçbir karar bize danışılmıyor' diyerek AK Parti'den istifa etmişti. Üyeliğini 6 aydır bağımsız sürdüren Kanar CHP'ye geçti.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Kanar'ın CHP'ye katılmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

fggtykexoagoguw.jpg

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek partimize katılım sağlayan Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar'a rozetini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Viranşehir için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun."

'ACİZ OLAN BİR YERDE SİYASET YAPMAYACAĞIM'

AK Parti listelerinden Viranşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Münir Kanar, nisan ayında partisinden istifa etmişti. Kanar'ın istifa gerekçesi yerel medyada 'Ben orada artık bu şekilde durmak istemiyorum. 18 encümen var, hiçbir kararda bize danışılmıyor. En iyisi oradan çıkmak daha mantıklı' şeklinde yer bulmuştu. Münir Kanar istifasının ardından "Seçilmişlerin belediye iç işleyişinde etkilerinin olmadığı, seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmadığım için parti üyeliğinden istifa edip meclis üyesi görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim." açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN