Akşener'i gören çiftçiler isyan edip dert yandı: Böyle ülke yönetilir mi?

İYİ Parti lideri Akşener, Adana'da çiftçilerle bir araya geldi. Bir vatandaş, tarlasında kalan soğanı ve karpuzu yere dökerek; "Para yapmıyor ya para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor" sözleriyle isyan etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'nın Ceyhan ilçesinde esnafın ardından çiftçiyi ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

"BÖYLE ÜLKE YÖNETİLİR Mİ? ÇİFTÇİ REZİL"

Çiftçiler ve Akşener arasındaki diyalog şöyle:

Akşener: Yapma, yapma, yapma.

Birinci çiftçi: Para yapmıyor ya para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil.

İkinci çiftçi: Şu an tarlamı ihtiyacı olan herkese dağıttım. Bir lira almadım.

Akşener: Ne kadar var bundan?

Birinci çiftçi: Para yapmıyor ki.

İkinci çiftçi: Bunu çuvala doldurmanın maliyeti 350 kuruş, gelen tüccar 200 kuruş veriyor. Ve pazarda bu soğan bir buçuk lira.

Birinci çiftçi: Ne bir buçuğu iki buçuk üç, perişan durumdayız.

İkinci çiftçi: 'Çiftçiye destek verdik' dedikleri günün arkasına her şeye zam yaptılar.

Diyeceksin bunlara, ‘Vatandaş seçim istiyor.’

"ÇOCUĞUMUZA EKMEK GÖTÜREMİYORUZ, PERİŞAN DURUMDAYIZ"

Çiftçi: BİM 300-500 dönüm yer alıyor. 300 bin liradan satıyor. Bim, A 101, Şok. Biz üretici bir buçuk milyondan satıyoruz ve zabıtalar bizi kovuyor.

Akşener: Aaayy.

Çİftçi: Çocuğumuza ekmek götüremiyoruz, biz perişan durumdayız. Türkiye olarak bütün halkın gündeminde, yönetimin değişmesini istiyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN