Akşener'in önünde soğan çuvalını yere dökmüştü: O da özür diledi

İYİ Parti lideri Akşener'in önüne tarlada kalan soğanını dökerek "Para yapmıyor, para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor" sözleriyle isyan eden çiftçi de geri adım attı. A Haber'e konuşan Mehmet Bülbül "Galeyana geldim. Herkesten özür diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önüne tarlada kalan soğanını dökerek "Para yapmıyor, para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor" sözleriyle isyan eden çiftçi de geri adım attı. A Haber'e konuşan Mehmet Bülbül "Galeyana geldim. Herkesten özür diliyorum" dedi.

Türk bayrağı asılı fonda A Haber'e röportaj veren Bülbül "Herkesten özür diliyorum Ben vatanı, milletimi, askerimi seviyorum, galeyena geldim, pişmanım" diye konuştu.

Geçen hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'nın Ceyhan ilçesinde çiftçiyi ziyaret ederek sorunlarını dinlemişti. Bu sırada bir çiftçi, tarlasında kalan soğanı ve karpuzu yere dökerek "Para yapmıyor, para yapmıyor. Mazot yedi lira. Böyle ülke yönetilir mi? Millet görsün. Çiftçi rezil, rezil... Vatandaş seçim istiyor" sözleriyle isyan etmişti.

ONLAR DA GERİ ADIM ATMIŞTI

Çiftçi Mehmet Bülbül'ün geri adımı daha önceki özür dileme hadiselerini de hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ ziyaretinde de "Açım ben açım" diye seslenen Bedriye Fırat da geri adım atmıştı. Elazığ Valiliği'nde gazetecilere konuşan Fırat, şunları kaydetmişti: "Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Malatya'da evine ekmek götüremediğini belirten Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'yle yaşadığı, "Keyif çayı bak. Çayı iç" polemiğinin ardından ise Mesut İnce "Cumhurbaşkanımız o sözü espiri amaçlı söylemişti" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN