Erdoğan'a 'açım' diyen kadından geri adım: Aç değilim açıkta değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ ziyaretinde "Açım ben açım" diye seslenen Bedriye Fırat, Elazığ Valiliği'nde yaptığı açıklamada "Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'açım' diyen kadın Valiliğe gidince fikir değiştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir cenaze töreni için geldiği Elazığ'ın Harput ilçesinde, kendisine "açım ben açım" diye seslenen Bedriye Fırat (59) için Elazığ Valiliği devreye girdi.

Sosyal medyada da geniş yankı bulan görüntüler sonrası Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Bedriye Fırat'ın aralarında bulunduğu 3 kadını Valilik makamında ağırladı.

"AÇ DEĞİLİM AÇIKTA DEĞİLİM"

Burada kameralar önünde konuşan Fırat, Erdoğan'a seslenişinden farklı şekilde ifadeler kullanıp "aç ve açıkta olmadığını" söyledi.

Bedriye Fırat, "Harput'a cumhurbaşkanım gelmişti ve acımız vardı. Hocamız ölmüştü, biz de onun mezarlığına gitmiştik. Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Oğlumun işi yok ve iki senedir fabrikalara her yere başvurdum. Onun için valimizden de Allah razı olsun bugün davet etti. Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim. O bizim başımızın tacı. Allah benim ömründen alsın onunkine versin" diye konuştu.

'KEYİF ÇAYI' VERİLEN SERVİSÇİ DE GERİ ADIM ATMIŞTI

Benzer bir olay daha önce de yaşanmıştı. Malatya Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce, Erdoğan'a Malatya ziyaretinde "Evime ekmek götüremiyorum" demişti. Erdoğan da bu ifadeyi abartılı bulduğunu belirterek İnce'ye 'keyif çayı' vererek çay içmesini tavsiye etmişti.

Mesut İnce daha sonra kameralar karşısına geçip bir basın açıklaması yaparak söylediklerinin çarpıtıldığını kaydetmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN