Kadının Erdoğan'a seslenişi sosyal medyada gündem oldu

CHP'li Tuncay Özkan, bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiği anları paylaştı. Kadının "Açım ben, açım" diye Erdoğan'a seslendiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile daha da keskinleşen ekonomik kriz vatandaşın evine ekmek götürmesini gittikçe zorlaştırıyor. Ana gıda malzemelerine gelen zamlar yaşam maliyetini katladıkça katlıyor. Vatandaş ise bu durumdan şikayetçi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da vatandaşın geçim sıkıntısını dile getirdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı bir ziyarette bir kadının Erdoğan'a seslendiği anlar videoya yansıdı.

Erdoğan'a seslenerek, oğlunun askerden geldiğini belirten kadın, kendisinin de ameliyatlı olduğunu söyledi. Kadı, ardından, "Açım ben, açım" diye sesini duyurmaya çalıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN