Aleyna Ağgül'ün şüpheli ölümünde yeni gelişme: Savcı karara itiraz etti

Aleyna Ağgül'ün şüpheli ölümünde yeni gelişme: Savcı karara itiraz etti

Iğdır'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden Aleyna Ağgül'e dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Ağgül'ün üzerinden çıkan notta adı yazılı olan Gökhan Argın'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasına soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı itiraz etti.

Iğdır'da 18 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Ağgül, "Ölümümden Gökhan Argın sorumludur" yazılı bir not bıraktı. Bunun ardından Aleyna Ağgül'ün cansız bedeni ailesiyle birlikte yaşadığı binanın yanındaki apartmanın 5'inci katının merdiven boşluğundan düşmüş şekilde bulundu. Aleyna Ağgül'ün ölümüne ilişkin ise farklı iddialar ortaya atıldı.

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Bunun ardından kentte nakliyecilik ve emlakçılık yapan Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın (19) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Göktürk Argın, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gökhan Argın ise 'intihara teşvik' suçundan tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Gökhan Argın, adli kontrol ve imza şartıyla il ve yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı.

SAVCILIK GÖKHAN ARGIN'IN SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcısı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki bir üst mahkeme olan Sulh Ceza Mahkemesi'ne itiraz etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN