Ayşe Kulin CHP’ye üye oldu

Ayşe Kulin CHP’ye üye oldu

Gazeteci ve yazar Ayşe Kulin, CHP'ye üye olarak siyasi yolculuğuna başladı. Kulin’in üyeliği, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle resmileşti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci ve yazar Ayşe Kulin’i makamında kabul ederek üyelik formunu imzaladı ve rozetini taktı. Törene, önceki CHP Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da katılarak Kulin’i bu yeni adımında yalnız bırakmadı.

ayse-kulin-1.jpg

Üyelik süreci sırasında Kulin, CHP’nin politik vizyonu ve değerleri hakkında Özel ile görüş alışverişinde bulundu. Parti yetkilileri, Kulin’in katılımının CHP’ye entelektüel katkı sağlayacağını ve özellikle kültür-sanat alanındaki deneyiminin partinin toplumsal projelerine değer katacağını belirtti.

ozgur-ozel-ayse-kulin.jpg

Kulin’in CHP’ye katılımı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı; takipçileri yazarın bu kararını destekleyen mesajlar paylaştı. Bu adım, özellikle kültür ve edebiyat camiasında siyasetle bağ kuran ünlü isimler açısından da dikkat çekici bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN