Azerbaycan'da kaza geçiren Binali Yıldırım ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Azerbaycan'da kaza geçiren Binali Yıldırım ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Azerbaycan’da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, ambulans uçakla İstanbul’a getirilerek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın içerisinde bulunduğu araç dün Azerbaycan’da kaza geçirdi. Bir süre Azerbaycan’da tedavi gören Yıldırım ve Ayrım, bugün ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.

Atatürk Havalimanı’na inen uçağı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Zafer Aktaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, karşıladı.

2-002.jpg

Ambulans uçaktan alınan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım kendilerini bekleyen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN