Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç kaza yaptı. Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu aracın Azerbaycan’da kaza yaptığını açıkladı.

Bakan Koca, Twiter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

ERDOĞAN'A AZERBAYCAN ZİYARETİNDE EŞLİK ETMİŞLERDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Yıldırım ve Ayrım'ın bulunduğu aracın Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptığı belirtildi.

Sağlık durumları iyi olan Yıldırım ve Ayrım'ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürüldüğü aktarılan açıklamada, heyetteki AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala'nın Yıldırım ve Ayrım'a eşlik etmek üzere Bakü'de kaldığı, araç şoförünün de genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

"DURUMUMUZ İYİ"

Kazanın ardından Binali Yıldırım Twitter'dan paylaşımda bulundu. Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.

BOZDAĞ'DAN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI

Kazanın ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabı Twitter'dan geçmiş olsun paylaşımında bulundu. Bozdağ'ın paylaşımı şu şekilde;

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyareti sırasında, trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım’a, korumasına ve milletvekilimiz Şâmil Ayırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim,aziz milletimizi ve ülkemizi her tür kaza ve beladan korusun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN