Babacan 'provokasyon' diyerek çağrıda bulundu: Savcılık derhal işlem başlatmalı

Babacan 'provokasyon' diyerek çağrıda bulundu: Savcılık derhal işlem başlatmalı

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'da olan İBB Başkanı İmamoğlu bugün taşlı saldırıya uğradı. Seçime günler kala alanlarda kendini gösteren provokasyona tepki yağdı. DEVA Partisi lideri Babacan'da, "Bu provokasyonu yapanlar ve onlara göz yumanlar hakkında savcılık derhal işlem başlatmalıdır" ifadelerini kaydetti.

Erzurum Mitingi esnasında taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na destek, saldırıya tepki yağarken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın paylaşımı şöyle:

"Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurum halkına yapılan taşlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu provokasyonu yapanlar ve onlara göz yumanlar hakkında savcılık derhal işlem başlatmalıdır. Bu seçimi barış, huzur ve kardeşlik isteyenler kazanacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN