Babacan'dan afet bölgesine koşan eczacılara teşekkür

Babacan'dan afet bölgesine koşan eczacılara teşekkür

DEVA Partisi lideri Babacan, Kahramanmaraş depreminin ardından afetzedelerin ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla 6 ilde toplamda 26 noktaya "TIR eczane ve konteyner eczaneler" kuran Türk Eczacıları Birliği ve tüm eczacılara teşekkür etti.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat günü Pazacık ve Elbistan'da 9 saat arayla meydana gelen iki büyük depremin 3. gününde Türk Eczacıları Birliği (TEB) bünyesindeki eczacılar ilaç temini amacıyla bölgede geçici eczane hizmeti için harekete geçti.

Bu kapsamda, TEB tarafından büyük afetin yaşandığı illerde "TIR eczane ve konteyner eczaneler" 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından başta TEB olmak üzere gönüllü olarak afet bölgeye giden eczacılara teşekkür iletti. Babacan, şu ifadeleri kullandı:

''Afetin ardından sessizce ve hızlıca koordine olan bir meslek grubumuz da eczacılar. Depremden en çok etkilenen 6 ilimizde toplam 26 Seyyar Afet Eczanesi açtılar. Başta Türk Eczacıları Birliği olmak üzere tüm eczacılarımıza ve eczane teknisyenlerimize şükranlarımı sunuyorum.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN