Babacan'dan katledilen ailenin evine taziye ziyareti: Adalet talebinin takipçisi olacağız

Babacan'dan katledilen ailenin evine taziye ziyareti: Adalet talebinin takipçisi olacağız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya'da katledilen ailenin evine taziye ziyaretinde bulundu. Oğlunu, eşini ve torunlarını kaybeden Rıfat Dedeoğlu'na taziyelerini sunan Babacan "Acılı ailenin sağduyulu sesini dinlemeye devam edeceğiz ve adalet talebinin takipçisi olacağız" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet Konya'da katledilen Dedeoğlu ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Babacan, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ailenin sağduyulu sesini dinlemeye devam edeceklerini söyledi:

"Arkadaşlarımla beraber, Konya’da vahşi bir saldırı ile katledilen yedi vatandaşımız için Dedeoğlu ailesine taziyede bulunduk, yasını paylaştık. Acılı ailenin sağduyulu sesini dinlemeye devam edeceğiz ve adalet talebinin takipçisi olacağız."

"SİYASETİN DİLİ TEMİZLENMELİ"

Babacan, daha sonra partisinin Konya İl Binası'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. "Bu vahşi saldırıyı esefle kınıyoruz. Konu her yönüyle titizlikle araştırılmalı. İtidalli olunmalı" diyen Babacan, siyaseti ayrıştırıcı dili kullanmaktan vazgeçmeye şu sözlerle çağırdı:

"Siyaset diline dikkat etmeli; ayrıştırıcı dil kullanmaktan artık vazgeçmeli. Çünkü siyasetin dili ülkedeki genel iklimi etkiliyor. Temiz siyaset çağrısında bulunuyoruz. Siyasetin dilinin temizlenmesi, ötekileştiren, ayrıştıran dilin siyasetin lügatinden çıkartılması gerektiğini hep söylüyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN