Babacan'dan Öcalan’ın çağrısına destek: PKK’nın silah bırakması tarihi bir gelişme olur

Babacan'dan Öcalan’ın çağrısına destek: PKK’nın silah bırakması tarihi bir gelişme olur

DEVA Partisi lideri Babacan, PKK’nın silah bırakma çağrısını memnuniyetle karşıladığını belirterek, sürecin tereddütsüz tamamlanması gerektiğini vurguladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan’ın İmralı heyeti aracılığıyla yaptığı çağrıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, PKK’nın silah bırakması ve kendini feshetmesinin tarihi bir gelişme olacağını belirterek, bu sürecin tereddütsüz bir şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Babacan, Türkiye’nin sorunlarını demokratik ve siyasi zeminlerde çözme kapasitesine sahip olduğunu ifade etti. Babacan, "DEM Parti İmralı heyetinin açıklamasını memnuniyetle karşılıyorum. PKK’nın silah bırakması ve örgütün kendini feshetmesi, Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacaktır. Demokratik standartların yükselmesi ve insan haklarına dayalı bir hukuk devletine doğru ilerlemek adına atılacak adımlara yapıcı bir perspektifle katkı sunmaya hazırız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN